Josep Jou Escalera

Tècnic informàtic i dissenyador web

Reparació d’ordinadors a Sant Feliu de Codines

Servei Informàtic a Sant Feliu de Codines

Serveis a particulars i petits autònoms

Recollida i lliurament en domicili.

Més de 20 anys d’experiència en el camp de la informàtica.

Reparació d'ordinadors a Sant Feliu de Codines

Els ordinadors estan sotmesos a una intensa càrrega de treball. Per a això, res millor que tenir-los a punt i en les millors condicions d’operativitat. Vols saber quin és el millor servei de reparació d’ordinadors a Sant Feliu de Codines que tens a la teva disposició?

Reparació i optimització d’ordinadors

A vegades no sabem per què els nostres ordinadors no treuen el seu millor rendiment. Moltes vegades no és necessari canviar d’equip amb tanta freqüència, sinó fer una bona posada a punt. Aquesta ha d’incloure actualitzar el sistema operatiu, modernitzar alguns components i arreglar problemes de configuració. Amb aquestes tasques podem aprofitar la vida útil de l’equip i així poder estalviar diners.

Una simple tasca de reparació i optimització d’un ordinador aconsegueix allargar el seu funcionament i així poder gaudir del nostre equip per més temps. Sigui un ordinador de sobretaula o un equip portàtil, podràs prolongar la seva vida i fer que et segueixi acompanyat per més temps. Evitar l’adquisició d’un ordinador nou és l’objectiu de posar a punt el teu dispositiu.

Res millor que confiar en un professional amb experiència demostrada i molts clients satisfets. Donar una nova vida al teu equip és tan simple com confiar en qui sap el que porta entre mans. La reparació d’ordinadors ajuda a estalviar diners.

Recuperació de dades

Si hi ha una cosa valuosa dins d’un equip són les seves dades. Perdre’ls pot suposar hores de treball i el consegüent problema econòmic. Si parlem de dades personals o de fotografies, la càrrega sentimental és molt elevada. Recuperar les dades d’un equip informàtic és possible sempre que disposis un professional de confiança que pugui rescatar-los. Sempre hi ha una solució perquè puguis tornar a tenir a la teva disposició aquests arxius que, per una causa o una altra, has perdut.

Ja sigui en una memòria USB, en un disc dur intern o en una unitat externa, recuperar les dades que creies perduts és possible. Tot sense necessitat de desemborsar una forta suma de diners i amb les màximes garanties de satisfacció. Tornar a tenir a la teva disposició els teus arxius que creies perduts és tan senzill com anomenar al teu professional de confiança i deixar que es posi a la feina.

Ens desplacem a domicili

Servei Tècnic informàtic

Sol·lucions a tot tipo de problemes informàtics

Reparació d'ordinadors de sobretaula.

Reparació de portàtils.

Instal·lacions i ampliacions.

Recuperació de dades.

Solucions a virus informàtics

Xarxes Wifi ( internet)

Solucions a virus

Generalment, ens despreocupem dels virus informàtics fins que ens veiem afectats per ells. Provoquen des d’un mal funcionament de l’ordinador fins a impedir l’accés a unes certes zones del disc dur. Els virus informàtics causen, per posar un exemple, pèrdues milionàries a empreses cada any.

Una vegada que estem afectats per un virus, la solució més adequada implica deixar-lo en mans de qui pot recuperar l’equip, eliminar el virus i establir les mesures de protecció perquè no torni a succeir. Hi ha virus que són molt rebels i han de ser abordats des d’una perspectiva una miqueta especial. Eliminar-los pot no ser tan senzill com pensem. Pensa que, si el teu equip està afectat, no podràs treballar amb normalitat, alguna cosa que presa especial rellevància si depens d’ell per a treballar.

Tots aquests serveis sense que hagis de desplaçar-te, ja que podràs tenir el teu equip llest en el teu propi domicili, sense complicacions ni molèsties. Confia en qui pot ajudar-te a solucionar tots aquests problemes tan habituals. El millor servei de reparació d’ordinadors a la teva disposició.


Desplaçament a domicili

Ens desplacem a casa teva o el teu treball de forma gratuïta per a recollir el teu ordinador. Per així, oferir una major comoditat i tranquil·litat.

Ràpid i eficaç

Sabem que el teu temps és important així que treballem ràpid perquè puguis tornar a utilitzar el teu ordinador o portàtil.

Suport Remot

Oferim suport remot. Davant de qualsevol problema tècnic podem connectar-nos de forma remota a l’equip de l’usuari i oferir suport

Contacte

  Acepto la Política de privacitat

Responsable de les dades: Josep Jou Escalera

  1. Finalitat de las dades: Contestar les preguntes que ens faci i contactar amb vostè si calgués
  2. Emmagatzematge de les dades allotjada:  Raiola Networks (UE)
  3. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

Adreça

Av. Castell de Montbui, 13 -15, 1º 2ª, 08182 Sant Feliu de Codines

Horari

De dilluns a divendres de 9:00 a 20.00
Dissabte de 9:00 a 14:00

Correu

info@serveisjosep.com

Telèfon

666 358 719

Obrir el xat
Necessites ajuda?
Hola! Com podem ajudar-te?