Recuperació de dades

Necessites fer una recuperació de dades?

Recuperació de dades

T’ha deixat de funcionar l’ordinador o la seva reparació té un cost elevat i vols recuperar la informació que contenia el disc dur? Has eliminat arxius per error o directament t’han desaparegut per culpa d’un virus? L’ordinador t’ha deixat de reconèixer el disc dur o algun pendrive i en vols fer una recuperació de dades?

Sovint, fent neteja a l’ordinador, eliminem arxius i n’esborrem algun que realment volíem conservar. Després per inèrcia buidem la paperera de reciclatge i ja no podem recuperar aquella feina tan necessària i desitjada. O ens trobem que connectem una memòria USB i aquesta no permet accedir, entre d’altres casos.

Suposem que et preguntaràs si aquesta informació s’ha perdut definitivament. Depenent del cas i del suport d’emmagatzematge on estigués la informació, és molt probable que no estigui perduda!

Puc recuperar la informació?

Normalment, quan perdem dades del nostre ordinador o memòria, la nostra informació segueix existint però de forma no accessible. La resposta que tothom desitgem escoltar en aquests casos desesperats de pànic i nerviosisme es: Sí, la informació es pot recuperar.

Efectivament, no cal que patiu, en la majoria de casos es pot recuperar! Cal analitzar la situació perquè sempre depèn del dispositiu d’emmagatzematge i de les condicions d’aquest. En el millor del casos podem recuperar la informació d’una manera fàcil i econòmica. Però si el dispositiu està malmès físicament, aquest procés se pot complicar i s’ha de dur a terme en laboratoris especialitzats que, degut a les mesures tècniques i dificultat del procés, pot elevar el cost d’aquesta recuperació de dades.

Si tens problemes amb algun dipositi-ho i vols recuperar les dades no dubtis amb contactar amb mi.

 

Contacte

  Acepto la Política de privacitat

Responsable de les dades: Josep Jou Escalera

  1. Finalitat de las dades: Contestar les preguntes que ens faci i contactar amb vostè si calgués
  2. Emmagatzematge de les dades allotjada:  Raiola Networks (UE)
  3. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

Adreça

Av. Castell de Montbui, 13 -15, 1º 2ª, 08182 Sant Feliu de Codines

Horari

De dilluns a divendres de 9:00 a 20.00
Dissabte de 9:00 a 14:00

Correu

info@serveisjosep.com

Telèfon

666 358 719

Obrir el xat
Necessites ajuda?
Hola! Com podem ajudar-te?